MID-MAN - DESAIN SITUS WEB AGENSI KOMIT SYARAT STANDAR UX/UI

Ngarancang situs web kualitas di Mid-Man Agency. Nyiptakeun sareng ngembangkeun situs anu mawa nilai sareng efektivitas mangrupikeun tujuan anu ditujukeun ku tim Mid-Man pikeun anjeun. Mid-Man bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah ngahontal palanggan ngalangkungan jasa, desain halaman wéb, KREATIF - OPTIMASI - STANDAR SEO - PROFESIONAL sareng EFEKTIF.

Naha anjeun asup kana tren atanapi komitmen pikeun leungit?

Dina jaman téknologi digital 4.0, sareng perkembangan pesat Internet, tren bisnis online atanapi penjualan online parantos nyababkeun efisiensi ékonomi pikeun seueur jalur bisnis di Dunya. Kumaha upami Anjeun? Naha anjeun ngarancang situs wéb sareng ngiringan dina pasar bisnis Internét?

Numutkeun kana laporan e-commerce Asia Tenggara 2019 ku Google, Temasek, sareng Brain & Company, tingkat pertumbuhan rata-rata pikeun sadaya periode 2015-2025 e-commerce nyaéta 29%. Kalayan laju pertumbuhan anu gancang, kasempetan pikeun anjeun pikeun ilubiung dina pasar bisnis online dibuka lega.

Numutkeun kana Asosiasi E-commerce (VECOM), dina taun 2019, sakitar 42% usaha ngagaduhan situs wéb, anu dugi ka 37% nampi pesenan ngalangkungan halaman wéb. Henteu ngan konsumén ritel, konsumén anu usaha mesen ngaliwatan akun ramatloka pikeun laju nepi ka 44%. Ieu nunjukkeun yén pangguna laun-laun ngagaleuh barang-barang dina halaman wéb tinimbang mésér produk tradisional.

Dumasar kana parobihan paripolah beuli salami jaman COVID, usaha anu gaduh situs wéb ayeuna gaduh kauntungan dina bersaing di pasar Internét. Anjeun bisa jadi gugup ngeunaan competing kalawan forerunners, tapi ogé wilujeng sumping. Kusabab dumasar kana naon anu parantos dilakukeun ku pesaing anjeun, ieu mangrupikeun kasempetan pikeun anjeun diajar, ngalaman, berinovasi sareng nyiptakeun halaman wéb anjeun.

Numutkeun data, dina taun 2019, dugi ka 55% usaha ngagaduhan produktivitas anu stabil, sareng 26% nganggap halaman wéb alat anu paling mangpaat pikeun penjualan produk. Ku alatan éta, hal anu pangheulana sareng dipikabutuh ayeuna nyaéta mendesain halaman wéb kanggo anjeun. Mid-Man bakal marengan anjeun, nyieun desain ramatloka profésional, sarta mantuan kagiatan bisnis Anjeun pikeun diwanohkeun tur dimekarkeun.

MID-MAN bangga janten unit desain halaman wéb profésional kalayan mangtaun-taun pangalaman multi-disiplin dina pasar Pemasaran. Kami bakal marengan sareng ngadukung anjeun dina ngararancang halaman wéb penjualan anu EFEKTIF, BERKUALITAS, PRESTIJ, JEUNG PROFESIONAL. KEPUASAN anjeun mangrupikeun TANGGUNG JAWAB sadaya TIM desain wéb di MID-MAN.

Pasar mangrupikeun medan perang. Situs wéb mangrupikeun pangkalan, arsenal, sareng tempat pikeun inpormasi anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh basis halaman wéb anu berkualitas, mimitian ngawangun ayeuna. Dina jaman transformasi digital padet ieu, gaduh halaman wéb henteu cekap. Milik halaman wéb sareng, ngajalankeun éta sacara efektif, ngabantosan ningkatkeun pendapatan mangrupikeun tujuan anu anjeun kedah tuju. Di sagigireun desain ramatloka pikaresepeun, Anjeun kudu nengetan pangalaman pamaké. Kusabab desain wéb kalayan prosés pameseran anu saderhana sareng merenah sareng pangaweruh penting pisan pikeun anjeun "nutup pesenan" sareng para nasabah langkung gampang, MID-MAN AGENCY sareng ékosistem solusi pamasaran total bakal janten sasak pikeun ngabantosan anjeun ngadeukeutkeun palanggan target anjeun. di pasar Internét.

Kalayan kakuatan desain wéb, antarmuka standar, sareng pangalaman pangguna, MID-MAN reueus janten unit desain halaman wéb QUALITY AND PRESTIGE.

Naha anjeun kedah ngarancang situs wéb?

Situs wéb mangrupikeun saluran komunikasi sareng alat bisnis utama ayeuna. Situs wéb sapertos wajah anu ngagambarkeun anjeun, bisnis anjeun, atanapi organisasi anjeun dina platform téknologi digital 4.0 IOT.

Anu penting, dina waktos puncak wabah Covid-19, ékonomi di sakuliah dunya parah kapangaruhan. Seueur industri anu langsung kapangaruhan, sapertos impor-ékspor, pariwisata, sareng sajabana, tapi pendapatan tina balanja online ngalangkungan situs wéb. Seueur halaman wéb bisnis sareng halaman e-commerce B2C masih ningkat ku 20-30%, bahkan ningkat sacara signifikan kalayan barang-barang penting sareng alat médis. Ieu nunjukkeun yén parobahan paripolah balanja pangguna laun-laun pindah ka pasar online.

Kalayan transformasi digital sareng peran kritis situs wéb ayeuna, teu aya alesan pikeun anjeun ragu pikeun ngarancang halaman wéb sareng ngamajukeun merek anjeun dina pasar Internét.

S E O

SEO baku

kagancangan

Fitur

Aman

01
Desain ramatloka SEO baku

SEO standar desain wéb profésional ngagampangkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun sareng nempatkeun produk sareng jasa bisnis anjeun dina pamilarian TOP dina Google. Di MID-MAN, situs wéb dirancang kalayan standar SEO langsung ti waktos konstruksi halaman wéb, dioptimalkeun tina kode sumber kana fitur, OnPage sareng OffPage, desain responsif, diamankeun ku protokol SSL anu ramah-mesin pencari. ..

anu ngolola

hubungan

UX / UI

pandemen

UX / UI

UX / UI

YAYASAN DESAIN SITUS DI AGENSI MID-MAN

Beda sareng unit desain halaman wéb sanés anu aya di pasar ayeuna, MID-MAN henteu ngan ukur dina basa atanapi platform desain anu khusus. Tim rékayasa MID-MAN kalayan kamampuan cross-platform pikeun ngarancang WordPress, Laravel, React, React Native, Node JS…

NAHA MID-MAN MILIH DESAIN SITUS WEB MULTI-PLATFORM?

DESIGN SITUS WEB MULTI-Émbaran

DESIGN SITUS WEB INTERIOR

Jati dianggap industri seni terapan. Ku alatan éta, situs wéb desain interior kedah nyumponan éstétika, pikaresepeun, sareng nunjukkeun gaya merek bisnis anjeun. Milik situs wéb internal ngabantosan bisnis anjeun ningkatkeun merek anjeun sareng ngahontal file ageung konsumén poténsial di pasar Internét.

Tina gagasan nepi ka palaksanaan

Léngkah-léngkah Nyiptakeun Wéb PROFESIONAL DI MID-MAN

MID-MAN, kalawan motto karya customer-centric, salawasna boga tujuan dina solusi rojongan customer dina kagiatan desain web. Kami ngagaduhan prosés kerja anu lugas pikeun ngalayanan anjeun sacara profésional.

hambalan 1

Ngartos konsumén

Staf ngalaman MID-MAN papanggih jeung konsumén, ngadangukeun ideu desain, sarta ngabahas fitur nu Anjeun hoyongkeun dina desain web. Saatos konsultasi solusi sareng fitur anu cocog pikeun tujuan sareng kabutuhan anjeun, kami ngarencanakeun desain.

hambalan 2

Signing jeung gawé babarengan

Pikeun mastikeun hak anjeun, urang babarengan nyieun hiji dokumén légal. Sasalaman leutik nunjukkeun sumanget anu hébat. MID-MAN bakal janten pendamping anjeun, ngabantosan anjeun ngawangun solusi desain halaman wéb anu leres sareng ningkatkeun merek anjeun di pasar.

hambalan 3

rarancang

Dumasar ideu anjeun, tim desain halaman wéb MID-MAN anu gaduh pikiran kreatif sareng responsif bakal nyiptakeun desain halaman wéb demo anu saé, pikaresepeun, sareng standar UI / UX. Saatos anjeun marios demo, tim desain bakal ngédit pikeun anjeun ngabéréskeun desain anu lengkep.

hambalan 4

Coding

Tina desain anu kami gaduh sareng pangalaman anu dikumpulkeun dina sababaraha taun damel, tim programer bakal ngarencanakeun pemrograman standar UX (pangalaman pangguna) sareng ngalaksanakeun program wéb pikeun mastikeun fitur lengkep anu berharga sareng merenah pikeun halaman wéb anjeun.

hambalan 5

Nguji sareng ngédit

Dina tahap ieu, desain halaman wéb anjeun ampir réngsé. Nanging, pikeun nyiptakeun produk anu pangsaéna sareng mastikeun halaman wéb tiasa dianggo lancar sareng éfisién, tim téknis MID-MAN bakal mariksa sareng ngakalibrasi sateuacan leres-leres dioperasikeun.

hambalan 6

handover komprehensif

Pangiriman komprehensif mangrupikeun tanggung jawab sadaya tim MID-MAN. Tim MID-MAN bakal nungtun anjeun ku admin wéb anu khusus sareng wijaksana. Sanajan proyék geus réngsé, tim MID-MAN salawasna siap ngarojong anjeun dina operasi sarta ngatur ramatloka.

Naha anjeun kedah milih jasa desain situs wéb anu diperyogikeun di tengah manusa?

MID-MAN AGENCY gaduh tim staf anu berpengalaman dina ngarancang situs wéb multi-industri. Kalayan rupa-rupa basa desain, urang nyumponan sadaya sarat anjeun. Taroskeun kami pikeun kéngingkeun desain halaman wéb anu profésional sareng efektif.

dasar

Desain ramatloka dasar

  • Website pikeun ngawanohkeun individu, toko, jeung usaha sedeng jeung leutik
  • ramatloka jualan umum
  • Desain panganteur ekslusif on pamundut: 1 panganteur homepage
  • Ngédit kulit gratis: nepi ka 3 kali
  • programming fungsional dasar dina paménta
  • Pangaruh situs web: Dasar
  • Programming Platform: Pilihan

kaasup

  • Desain UI / UX Standar - Panganteur Pangguna sareng Pangalaman Pamaké
  • Standar Responsif - cocog sareng seueur browser sareng alat sapertos PC, laptop, tablet, sareng mobile.
  • Ngaoptimalkeun laju ngamuat halaman
  • programming SEO baku
  • Kaamanan SSL gratis pikeun taun kahiji
  • Pitunjuk Administrasi
  • Serahkeun kode sumber (source code)
  • Garansi hirupna sareng pangropéa
  • Pangrojong téknis 24 / 7
bayaran

Desain situs wéb anu luhur

  • Website pikeun ngawanohkeun toko, usaha badag
  • Situs wéb pikeun bisnis online, warta, jasa, kauangan, téknologi unik, grafik anu luhur…
  • Desain panganteur ekslusif on pamundut: Jumlah Unlimited kulit
  • Tweak kulit gratis: Nepi ka 5 kali
  • programming hanca canggih dina paménta
  • Pangaruh Website: Advanced
  • Programming Platform: Pilihan
  • Sambungan multi-kanal terpadu sareng pihak katilu
  • Konsultan Solusi Pemasaran Komprehensif Gratis
  • Diskon on waragad jasa Marketing

kaasup

  • Desain UI / UX Standar - Panganteur Pangguna sareng Pangalaman Pamaké
  • Standar Responsif - cocog sareng seueur panyungsi sareng alat sapertos PC, laptop, tablet, mobile, obah,…
  • Ngaoptimalkeun laju ngamuat halaman
  • programming SEO baku
  • Kaamanan SSL gratis pikeun taun kahiji
  • Pitunjuk Administrasi
  • Serahkeun kode sumber (source code)
  • Garansi hirupna sareng pangropéa
  • Pangrojong téknis 24 / 7

NAHA DESAIN SITUS WEB DI MIKO TECH LOBA HARGA?

Desain situs wéb anu dioptimalkeun dumasar kana kritéria inti anu difokuskeun kana palanggan anjeun mangrupikeun tujuan anu dituju MID-MAN. Kami ngartos yén dina industri naon waé ukuranana, peryogi pikeun desain halaman wéb anu profésional sareng efektif. Ku alatan éta, jasa desain wéb kami nyugemakeun sadaya palanggan kalayan harga anu lumayan.

NGAJAWAB PANANYA-PANANYA SAwaktos ngadesain WEBSITE DI MID-MAN

Anjeun nanya - MID-MAN JAWAB
Peryogi diajar langkung seueur ngeunaan jasa desain halaman wéb MID-MAN? Titénan jawaban di handap!

Desain wéb atanapi desain halaman wéb mangrupikeun padamelan nyiptakeun halaman wéb pikeun individu, perusahaan, bisnis, atanapi organisasi. Aya dua metodeu utama pikeun desain wéb: desain wéb statik sareng desain wéb dinamis. Pikeun langkung rinci, tingali tulisan Naon éta desain wéb?

Desain wéb SEO standar nyaéta situs wéb kalayan konfigurasi sareng fitur anu ngamungkinkeun mesin pencari sapertos Google, Yahoo, sareng Bing… Tempo artikel detil ngeunaan leuwih ti 3000 kecap ngeunaan SEO desain ramatloka baku

Desain wéb anu responsif mangrupikeun cara pikeun nyetél sareng ngawangun situs wéb anu cocog sareng nampilkeunana dina sadaya jinis alat éléktronik, sapertos telepon, tablet, laptop, PC, jsb.. kalayan résolusi naon waé, pigura wéb naon waé.

Gumantung kana sarat sareng fitur unggal halaman wéb, unit desain nawiskeun biaya desain halaman wéb anu béda.

Waktos pikeun ngarengsekeun halaman wéb bakal gumantung kana sababaraha faktor sapertos daérah anu ditujukeun ku halaman wéb, konsumén; perenah bursa jeung mitra, panganteur basajan atawa kompléks; fungsionalitas ramatloka, sarta fitur sejenna. Waktu mendesain halaman wéb di MID-MAN biasana ti 3-4 minggu, dumasar kana bursa sareng mitra.

MID-MAN komitmen pikeun gaduh kontrak sadayana pikeun ngajagi kapentingan mitra, mastikeun kajujuran, transparansi, sareng kredibilitas nalika gawé bareng.