MID-MAN – KËRKESAT STANDARDE TË DIZAJNIMIT TË FAQEVE TË AGJENCISË UX/UI

Dizajnimi i faqeve të internetit cilësore në Mid-Man Agency. Krijimi dhe zhvillimi i faqeve që sjellin vlerë dhe efektivitet janë qëllimet që ekipi i Mid-Man synon për ju. Mid-Man do t'ju ndihmojë të zgjidhni problemin e arritjes së klientëve përmes shërbimit, dizajnit të faqes në internet, KREATIV - OPTIMIZIMI - STANDARD SEO - PROFESIONAL dhe EFEKTIV.

PO PO SHQYRONI NË TREND APO TË ZOTUARA TË HUMBEN?

Në epokën e teknologjisë dixhitale 4.0, së bashku me zhvillimin e shpejtë të internetit, tendenca e biznesit online ose e shitjeve online ka sjellë efikasitet ekonomik në shumë linja biznesi në mbarë botën. Po ju? A dizajnoni faqe interneti dhe merrni pjesë në tregun e biznesit në internet?

Sipas raportit të tregtisë elektronike të Azisë Juglindore 2019 nga Google, Temasek dhe Brain & Company, norma mesatare e rritjes për të gjithë periudhën 2015-2025 të tregtisë elektronike është 29%. Me një normë kaq të shpejtë rritjeje, mundësia për të marrë pjesë në tregun e biznesit online është shumë e hapur.

Sipas Shoqatës së Tregtisë Elektronike (VECOM), që nga viti 2019, rreth 42% e bizneseve kanë një faqe interneti, nga të cilat deri në 37% kanë marrë porosi përmes faqes së internetit. Jo vetëm klientët me pakicë, klientët që janë biznese që porosisin përmes faqes së internetit përbëjnë një normë deri në 44%. Kjo tregon se përdoruesit gradualisht kthehen në blerjen e mallrave në faqen e internetit në vend që të blejnë produkte tradicionale.

Bazuar në ndryshimin e sjelljes blerëse gjatë periudhës së COVID, bizneset që zotërojnë faqe interneti tani kanë një avantazh në konkurrencën në tregun e internetit. Ju mund të jeni nervoz për të konkurruar me pararendësit, por është gjithashtu e mirëpritur. Sepse në bazë të asaj që kanë bërë konkurrentët tuaj, kjo është një mundësi për ju që të mësoni, përjetoni, inovoni dhe krijoni për faqen tuaj të internetit.

Sipas të dhënave, që nga viti 2019, deri në 55% e bizneseve kanë produktivitet të qëndrueshëm dhe 26% e konsiderojnë faqen e internetit mjetin më të dobishëm për shitjen e produkteve. Prandaj, gjëja e parë dhe e nevojshme tani është të krijoni një faqe interneti vetëm për ju. Mid-Man do t'ju shoqërojë, do të krijojë një dizajn profesional të faqes në internet dhe do të ndihmojë që aktivitetet e biznesit tuaj të promovohen dhe zhvillohen.

MID-MAN është krenar që është një njësi profesionale e dizajnimit të faqeve të internetit me përvojë shumëvjeçare multidisiplinare në tregun e Marketingut. Ne do t'ju shoqërojmë dhe ju mbështesim në hartimin e një faqe interneti shitjesh EFEKTIVE, CILËSORE, PRESTIGJORE DHE PROFESIONALE. KËNAQËSIA juaj është PËRGJEGJËSIA e të gjithë EKIPIT të dizajnit të uebit në MID-MAN.

Tregu është fushëbeteja. Faqja e internetit është baza, arsenali dhe vendi për informacionin tuaj. Nëse nuk keni tashmë një bazë cilësore në internet, filloni ta ndërtoni atë sot. Në këtë epokë të transformimit të fortë dixhital, të kesh një faqe interneti nuk mjafton. Të zotërosh një faqe interneti dhe ta operosh në mënyrë efektive, të ndihmosh në përmirësimin e të ardhurave është qëllimi që duhet të synosh. Përveç dizajnit tërheqës të faqes në internet, duhet t'i kushtoni vëmendje përvojës së përdoruesit. Për shkak se dizajni i uebit me një proces të thjeshtë dhe të përshtatshëm blerjeje dhe njohuri është thelbësore që ju të "mbyllni porositë" me klientët më lehtë, MID-MAN AGENCY me një ekosistem të zgjidhjeve totale të marketingut do të jetë ura për t'ju ndihmuar të afroheni me klientët tuaj të synuar. në tregun e internetit.

Me fuqinë e dizajnit të ueb-faqes, ndërfaqes standarde dhe përvojës së përdoruesit, MID-MAN është krenar që është njësia kryesore e dizajnit të faqes në internet me cilësi dhe prestigj.

PSE DUHET TË DIZAJNINI NJË FAQ FAQE?

Faqja e internetit është një kanal komunikimi dhe një mjet kryesor biznesi sot. Faqja e internetit është si fytyra që përfaqëson ju, biznesin tuaj ose organizatën tuaj në platformën e teknologjisë dixhitale 4.0 IOT.

Në mënyrë domethënëse, gjatë periudhës së pikut të epidemisë Covid-19, ekonomia në mbarë botën u prek rëndë. U prekën drejtpërdrejt shumë industri, si import-eksporti, turizmi etj., por të ardhurat nga blerjet online nëpërmjet faqeve të internetit. Uebsajtet e shumë bizneseve dhe faqet e tregtisë elektronike B2C ende u rritën me 20-30%, madje duke u rritur ndjeshëm me artikujt thelbësorë dhe pajisjet mjekësore. Kjo tregon se ndryshimi në sjelljen e blerjeve të përdoruesve po kalon gradualisht në tregun online.

Me transformimin dixhital dhe rolin kritik të faqes në internet sot, nuk ka asnjë arsye që ju të hezitoni të krijoni një faqe interneti dhe të promovoni markën tuaj në tregun e internetit.

S E O

SEO standarde

Shpejtësi

karakteristika

siguruar

01
SEO standarde e dizajnit të faqes në internet

Standardi profesional i dizajnit të uebit SEO e bën të lehtë për ju që të optimizoni dhe vendosni produktet dhe shërbimet e biznesit tuaj në kërkimin TOP në Google. Në MID-MAN, faqja e internetit është projektuar me standarde SEO që nga koha e ndërtimit të faqes së internetit, e optimizuar nga kodi burim deri te veçoritë, OnPage dhe OffPage, dizajn reagues, i siguruar me protokoll SSL miqësor për motorët e kërkimit. ..

Administrator

Lidhje

UX / UI

Themel

UX / UI

UX / UI

FONDACIONI I DIZAJNIMIT TË FAQEVE NË MID-MAN AGENCY

Ndryshe nga njësitë e tjera të dizajnit të faqeve të internetit në treg sot, MID-MAN nuk kufizohet në një gjuhë të caktuar ose platformë dizajni. Ekipi inxhinierik MID-MAN me aftësi ndër-platformë për të dizajnuar WordPress, Laravel, React, React Native, Node JS… do të përmbushë të gjitha kërkesat e veçorive të dizajnit të faqes suaj të internetit.

PSE MID-MAN ZGJEDHI DIZAJNIN E FAQIT ME MULTI-PLATFORMA?

DIZAJNI I FAQIT ME MULTI INFORMACION

DIZAJNI I FAQIT TË BRENDSHËM

Mobilja konsiderohet një industri e artit të aplikuar. Prandaj, faqja e internetit e dizajnit të brendshëm duhet të plotësojë estetikën, tërheqëse dhe të tregojë stilin e markës së biznesit tuaj. Zotërimi i një faqe interneti të brendshme e ndihmon biznesin tuaj të lartësojë markën tuaj dhe të arrijë te një skedar masiv klientësh të mundshëm në tregun e internetit.

NGA IDETË NË ZBATIM

HAPA PËR KRIJIMIN E NJË WEB FAQE PROFESIONALE NE MID-MAN

MID-MAN, me moton e punës me në qendër klientin, synon gjithmonë zgjidhjet e mbështetjes së klientit në aktivitetet e dizajnit të ueb-it. Ne kemi një proces të drejtpërdrejtë pune për t'ju shërbyer në mënyrë më profesionale.

HAPI 1

Kuptimi i klientëve

Stafi me përvojë i MID-MAN takohet me klientët, dëgjojnë idetë e dizajnit dhe diskutojnë veçoritë që dëshironi në dizajnin e uebit. Pas konsultimit me zgjidhjet dhe veçoritë e përshtatshme për qëllimet dhe nevojat tuaja, ne planifikojmë dizajnin.

HAPI 2

Nënshkrimi dhe bashkëpunimi

Për të siguruar të drejtat tuaja, ne bashkërisht bëjmë një dokument ligjor. Një shtrëngim i vogël duarsh tregon një shpirt të madh. MID-MAN do të jetë shoqëruesi juaj, duke ju ndihmuar të ndërtoni zgjidhjen e duhur të dizajnit të faqes në internet dhe të ngrini markën tuaj në treg.

HAPI 3

Projektimi

Bazuar në idetë tuaja, ekipi i dizajnit të faqes në internet MID-MAN që zotëron mendje kreative dhe të përgjegjshme do të krijojë dizajne të bukura, tërheqëse dhe të standardeve UI/UX të uebsajteve demo. Pasi të rishikoni demonstrimin, ekipi i projektimit do të bëjë modifikime për ju për të finalizuar dizajnin e detajuar.

HAPI 4

Kodimi

Nga dizajni që kemi dhe përvoja e grumbulluar në shumë vite punë, ekipi i programuesve do të planifikojë programim standard UX (përvojë përdoruesi) dhe do të zbatojë programim në ueb për të siguruar funksione të plota që janë të vlefshme dhe të përshtatshme për faqen tuaj të internetit.

HAPI 5

Testoni dhe modifikoni

Në këtë fazë, dizajni i faqes suaj të internetit është pothuajse i përfunduar. Megjithatë, për të krijuar produktin më të mirë dhe për t'u siguruar që faqja e internetit të funksionojë pa probleme dhe me efikasitet, ekipi teknik i MID-MAN do ta kontrollojë dhe kalibrojë përpara se ta vërë atë në funksionim.

HAPI 6

Dorëzimi gjithëpërfshirës

Dorëzimi gjithëpërfshirës është përgjegjësi e të gjithë ekipit të MID-MAN. Ekipi i MID-MAN do t'ju udhëheqë me administratorë të përkushtuar dhe të zhytur në mendime të internetit. Edhe pse projekti ka përfunduar, ekipi i MID-MAN është gjithmonë i gatshëm t'ju mbështesë në funksionimin dhe menaxhimin e faqes së internetit.

PSE DUHET TË ZGJIDHNI SHËRBIMET E PROJEKTIMIT TË FAQEVE TË KUJTUARA NË MID-MAN?

MID-MAN AGENCY zotëron një ekip staf me përvojë në dizajnimin e faqeve të internetit me shumë industri. Me një shumëllojshmëri të gjuhëve të dizajnit, ne plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja. Na kontaktoni për të marrë një dizajn profesional dhe efektiv të faqes në internet.

Themelor

Dizajni bazë i faqes në internet

 • Faqja e internetit për të prezantuar individët, dyqanet dhe bizneset e mesme dhe të vogla
 • Uebfaqja e përgjithshme e shitjeve
 • Dizajn ekskluziv i ndërfaqes sipas kërkesës: 1 ndërfaqe në faqen kryesore
 • Redaktimi falas i lëkurës: deri në 3 herë
 • Programim funksional bazë sipas kërkesës
 • Efekti i faqes në internet: Bazë
 • Platforma e programimit: Opsionale

përfshirë

 • Dizajni standard UI/UX – Ndërfaqja e përdoruesit dhe përvoja e përdoruesit
 • Standard Responsive – i pajtueshëm me shumë shfletues dhe pajisje si PC, laptopë, tabletë dhe celularë.
 • Optimizimi i shpejtësisë së ngarkimit të faqeve
 • Programim standard SEO
 • Siguria SSL falas për vitin e parë
 • Udhëzues Administrimi
 • Dorëzimi i kodit burimor (kodi burimor)
 • Garanci dhe mirëmbajtje gjatë gjithë jetës
 • 24/7 mbështetje teknike
Prim

Dizajn i faqes së internetit me nivel të lartë

 • Faqja e internetit për të prezantuar dyqanet, bizneset e mëdha
 • Uebfaqe për biznes online, lajme, shërbime, financa, teknologji unike, grafikë të lartë…
 • Dizajn ekskluziv i ndërfaqes sipas kërkesës: Numri i pakufizuar i lëkurave
 • Rregullime falas të lëkurës: Deri në 5 herë
 • Programim funksional i avancuar sipas kërkesës
 • Efekti i faqes në internet: i avancuar
 • Platforma e programimit: Opsionale
 • Lidhje e integruar me shumë kanale me palën e tretë
 • Konsulencë gjithëpërfshirëse për zgjidhje marketingu falas
 • Zbritje në tarifat e shërbimit të marketingut

përfshirë

 • Dizajni standard UI/UX – Ndërfaqja e përdoruesit dhe përvoja e përdoruesit
 • Standard Responsive – i pajtueshëm me shumë shfletues dhe pajisje të tilla si PC, laptop, tablet, celular, lëvizës,…
 • Optimizimi i shpejtësisë së ngarkimit të faqeve
 • Programim standard SEO
 • Siguria SSL falas për vitin e parë
 • Udhëzues Administrimi
 • Dorëzimi i kodit burimor (kodi burimor)
 • Garanci dhe mirëmbajtje gjatë gjithë jetës
 • 24/7 mbështetje teknike

PSE DIZAJNI I FAQIT TE MIKO TECH KA SHUMË ÇMIME?

Dizajni i faqes së internetit i optimizuar sipas kritereve bazë duke u fokusuar tek klientët tuaj është qëllimi që synon MID-MAN. Ne e kuptojmë se në çdo industri të çdo madhësie, ka nevojë për dizajn profesional dhe efektiv të faqes në internet. Prandaj, shërbimet tona të dizajnit të uebit kënaqin të gjithë klientët me një çmim të arsyeshëm.

PËRGJIGJE PËR PYETJE KUR DIZAJNINI FAQIN E FAQËS SË MID-MAN

JU PYETNI - PËRGJIGJE MESI
Keni nevojë të mësoni më shumë rreth shërbimeve të dizajnit të faqes në internet të MID-MAN? Shikoni përgjigjet më poshtë!

Dizajni i uebit ose dizajni i faqes në internet është thjesht puna e krijimit të një faqe interneti për një individ, kompani, biznes ose organizatë. Ekzistojnë dy metoda kryesore për dizajnin e uebit: dizenjimi statik i uebit dhe dizajni dinamik i uebit. Për më shumë detaje, shihni artikullin Çfarë është dizajni i faqes në internet?

Dizajni standard i uebit i SEO është një faqe interneti me konfigurim dhe veçori që lejojnë motorët e kërkimit si Google, Yahoo dhe Bing… të zvarriten dhe të kuptojnë lehtësisht të gjithë faqen e internetit. Shihni artikullin e detajuar me më shumë se 3000 fjalë rreth dizajnit standard të faqes së internetit SEO

Dizajni i përgjegjshëm i uebit është thjesht një mënyrë për të ngritur dhe ndërtuar faqe interneti të përputhshme dhe për t'i shfaqur ato në të gjitha llojet e pajisjeve elektronike, si telefonat, tabletët, laptopët, PC-të, etj.. me çdo rezolucion, çdo kornizë ueb.

Në varësi të kërkesave dhe veçorive të çdo faqe interneti, njësia e projektimit ofron kosto të ndryshme të projektimit të faqes në internet.

Koha për të përfunduar një faqe interneti do të varet nga shumë faktorë të tillë si zona për të cilën synon faqja e internetit, klientët; faqosje e shkëmbimit me partnerët, ndërfaqe e thjeshtë ose komplekse; funksionalitetin e faqes në internet dhe veçori të tjera. Koha për të hartuar një faqe interneti në MID-MAN është zakonisht nga 3-4 javë, sipas shkëmbimit me partnerët.

MID-MAN angazhohet të ketë një kontratë të tërë për të mbrojtur interesat e partnerëve, duke siguruar ndershmëri, transparencë dhe besueshmëri gjatë bashkëpunimit.