MID-MAN – ДИЗАЈН НА ВЕБ-СТРАНИЦА НА АГЕНЦИЈА ПОВРЗЕТЕ СТАНДАРДНИ БАРАЊА UX/UI

Дизајнирање на квалитетни веб-страници во агенцијата Mid-Man. Креирање и развој на страници кои носат вредност и ефективност се целите што тимот на Mid-Man ги цели за вас. Mid-Man ќе ви помогне да го решите проблемот со допирање до клиенти преку услугата, дизајн на веб-страница, КРЕАТИВНО – ОПТИМИЗАЦИЈА – СТАНДАРД НА СЕО – ПРОФЕСИОНАЛНО и ЕФЕКТИВНО.

ДАЛИ ВЛЕГУВАТЕ ВО ТРЕНДОТ ИЛИ СЕ ПОВРЗЕНИ ДА БИДЕТЕ ИЗГУБЕНИ?

Во ерата на дигиталната технологија 4.0, заедно со брзиот развој на Интернет, трендот на онлајн бизнис или онлајн продажба донесе економска ефикасност на многу деловни линии во светот. А вие? Дали дизајнирате веб-страници и учествувате на пазарот на Интернет бизнис?

Според извештајот за е-трговија во Југоисточна Азија за 2019 година на Google, Temasek и Brain & Company, просечната стапка на раст за целиот период 2015-2025 година на е-трговија е 29%. Со таква брза стапка на раст, можноста за учество на онлајн бизнис пазарот е широко отворена.

Според Здружението за е-трговија (VECOM), од 2019 година, околу 42% од бизнисите имаат веб-страница, од кои до 37% добиле нарачки преку веб-страницата. Не само клиентите на мало, туку и клиентите кои се бизниси кои нарачуваат преку веб-страницата имаат стапка до 44%. Ова покажува дека корисниците постепено се свртуваат кон купување стоки на веб-страницата наместо да купуваат традиционални производи.

Врз основа на промената во однесувањето за купување за време на периодот на КОВИД, бизнисите кои поседуваат веб-страници сега имаат предност во конкуренцијата на пазарот на Интернет. Можеби сте нервозни поради тоа што ќе се натпреварувате со претходниците, но тоа е исто така добредојдено. Затоа што врз основа на она што го направиле вашите конкуренти, ова е можност за вас да научите, искусите, иновирате и креирате за вашата веб-страница.

Според податоците, од 2019 година, до 55% од бизнисите имаат стабилна продуктивност, а 26% ја сметаат веб-страницата за најкорисна алатка за продажба на производи. Затоа, првата и неопходна работа во моментов е да дизајнирате веб-страница само за вас. Mid-Man ќе ве придружува, ќе создаде професионален дизајн на веб-страница и ќе помогне вашите деловни активности да се промовираат и развиваат.

MID-MAN е горд што е професионална единица за дизајн на веб-страници со долгогодишно мултидисциплинарно искуство на пазарот на маркетинг. Ќе ве придружуваме и ќе ве поддржиме при дизајнирање на ЕФЕКТИВНА, КВАЛИТЕТНА, ПРЕСТИЖНА И ПРОФЕСИОНАЛНА веб-страница за продажба. Вашето ЗАДОВОЛСТВО е ОДГОВОРНОСТ на целиот тим за веб дизајн во MID-MAN.

Пазарот е бојното поле. Веб-страницата е основата, арсеналот и местото за вашите информации. Ако веќе немате квалитетна база на веб-страници, почнете да ја градите уште денес. Во оваа ера на солидна дигитална трансформација, поседувањето веб-страница не е доволно. Целта кон која треба да се стремите е да поседувате веб-локација и да ја користите ефикасно, да помогнете во подобрување на приходите. Покрај привлечниот дизајн на веб-страницата, треба да обрнете внимание и на корисничкото искуство. Бидејќи веб дизајнот со едноставен и удобен процес на купување и знаење е од суштинско значење за полесно да ги „затворите нарачките“ со клиентите, MID-MAN AGENCY со екосистем од вкупни маркетинг решенија ќе ви помогне да се приближите до целните клиенти. на интернет пазарот.

Со моќта на веб-дизајнот, стандардниот интерфејс и корисничкото искуство, MID-MAN е горд што е водечка единица за дизајн на веб-локации за КВАЛИТЕТ И ПРЕСТИЖ.

ЗОШТО ТРЕБА ДА ДИЗАЈНИТЕ ВЕБ СТРАНИЦА?

Веб-страницата е комуникациски канал и водечка деловна алатка денес. Веб-страницата е како лицето кое ве претставува вас, вашиот бизнис или вашата организација на платформата за дигитална технологија 4.0 IOT.

Значајно е тоа што за време на шпицот на епидемијата на Ковид-19, економијата ширум светот беше сериозно погодена. Директно беа погодени многу индустрии, како увоз-извоз, туризам и слично, но приходите од онлајн купување преку веб-страници. Веб-страниците на многу бизниси и страниците за е-трговија B2C сè уште се зголемија за 20-30%, дури и нагло се зголемија со основните предмети и медицинската опрема. Ова покажува дека промената во шопинг однесувањето на корисниците постепено се префрла на онлајн пазар.

Со дигиталната трансформација и критичната улога на веб-локацијата денес, нема причина да се двоумите да дизајнирате веб-страница и да го промовирате вашиот бренд на Интернет пазарот.

S E O

Стандардна оптимизација

Забрза

Карактеристики

Обезбеден

01
Стандарден оптимизација за дизајн на веб-страници

Професионалниот стандард за веб дизајн SEO ви го олеснува оптимизирањето и ставањето на производите и услугите на вашиот бизнис на ТОП пребарувањето на Google. Во MID-MAN, веб-локацијата е дизајнирана со стандарди за SEO уште од времето на изградбата на веб-локацијата, оптимизирана од изворниот код до функциите, OnPage и OffPage, одговорен дизајн, обезбеден со SSL протокол погоден за пребарувачите. ..

администратор

врска

UX / UI

Фондацијата

UX / UI

UX / UI

ФОНДАЦИЈА ЗА ДИЗАЈН НА ВЕБ СТРАНИЦА ВО АГЕНЦИЈАТА MID-MAN

За разлика од другите единици за дизајн на веб-локации на пазарот денес, MID-MAN не е ограничен на одреден јазик или платформа за дизајн. Инженерскиот тим MID-MAN со можности за вкрстени платформи за дизајнирање WordPress, Laravel, React, React Native, Node JS… ќе ги исполни сите ваши барања за карактеристики за дизајн на веб-локации.

ЗОШТО СРЕДНИОТ ЧОВЕК ИЗБРА ДИЗАЈН НА ВЕБ-САЈТОТ НА МУЛТИ-ПЛАТФОРМА?

ПОВЕЌЕИНФОРМАЦИСКИ ДИЗАЈН НА ВЕБ СТРАНИЦА

ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШЕН ВЕБ СТРАНИЦА

Мебелот се смета за индустрија за применета уметност. Затоа, веб-страницата за внатрешен дизајн треба да одговара на естетскиот, привлечен и да го покаже стилот на брендот на вашиот бизнис. Поседувањето внатрешна веб-локација му помага на вашиот бизнис да го подигне вашиот бренд и да допре до огромна датотека на потенцијални клиенти на пазарот на Интернет.

ОД ИДЕИ ДО ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

ЧЕКОРИ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ-САЈТА ВО СРЕДИНА ЧОВЕК

MID-MAN, со мотото за работа насочена кон клиентите, секогаш цели кон решенија за поддршка на клиентите во активностите за веб дизајн. Имаме директен работен процес за да ви служиме најпрофесионално.

ЧЕКОР 1

Разбирање на клиентите

Искусниот персонал на MID-MAN се среќава со клиентите, ги слуша идеите за дизајн и разговара за карактеристиките што ги сакате во веб дизајнот. По консултации со решенија и карактеристики погодни за вашите цели и потреби, го планираме дизајнот.

ЧЕКОР 2

Потпишување и соработка

За да ги обезбедиме вашите права, заеднички правиме правен документ. Мало ракување покажува голем дух. MID-MAN ќе биде ваш придружник, кој ќе ви помогне да го изградите вистинското решение за дизајн на веб-локација и да го подигнете вашиот бренд на пазарот.

ЧЕКОР 3

дизајн

Врз основа на вашите идеи, тимот за дизајн на веб-локација MID-MAN кој поседува креативни и одговорни умови ќе создаде убави, атрактивни и демо-дизајн на веб-страници со стандарден UI/UX. Откако ќе го прегледате демото, дизајнерскиот тим ќе направи уредувања за да го финализирате деталниот дизајн.

ЧЕКОР 4

Кодирање

Од дизајнот што го имаме и искуството акумулирано во долгогодишното работење, тимот на програмери ќе планира UX стандардно програмирање (корисничко искуство) и ќе имплементира веб-програмирање за да обезбеди целосни функции кои се вредни и погодни за вашата веб-страница.

ЧЕКОР 5

Тестирајте и уредете

Во оваа фаза, дизајнот на вашата веб-страница е речиси завршен. Меѓутоа, за да се создаде најдобриот производ и да се осигура дека веб-локацијата работи непречено и ефикасно, техничкиот тим на MID-MAN ќе провери и калибрира пред да го стави во функција.

ЧЕКОР 6

Сеопфатно предавање

Сеопфатното предавање е одговорност на целиот тим на MID-MAN. Тимот на MID-MAN ќе ве води со посветени и внимателни веб-администратори. Иако проектот е завршен, тимот на MID-MAN е секогаш подготвен да ве поддржи во работењето и управувањето со веб-страницата.

ЗОШТО ТРЕБА ДА ИЗБЕРЕТЕ УСЛУГИ ЗА ДИЗАЈН НА СТРАНИЦАТА КОИ СЕ ПОТРЕБНИ КАЈ MID-MAN?

MID-MAN AGENCY поседува тим од искусен персонал за дизајнирање на веб-страници за повеќе индустрија. Со различни јазици за дизајн, ги исполнуваме сите ваши барања. Контактирајте не за да добиете професионален и ефективен дизајн на веб-страница.

Основни

Основен дизајн на веб-страница

 • Веб-страница за воведување поединци, продавници и средни и мали бизниси
 • Општа веб-страница за продажба
 • Ексклузивен дизајн на интерфејс на барање: 1 интерфејс за почетна страница
 • Бесплатно уредување на кожата: до 3 пати
 • Основно функционално програмирање на барање
 • Ефект на веб-страница: Основен
 • Платформа за програмирање: Изборно

Вклучени

 • Стандарден UI/UX дизајн – кориснички интерфејс и корисничко искуство
 • Стандардно одговорно – компатибилно со многу прелистувачи и уреди како што се компјутери, лаптопи, таблети и мобилни.
 • Оптимизирање на брзината на вчитување на страницата
 • Стандардно програмирање за оптимизација
 • Бесплатна SSL безбедност за првата година
 • Водич за администрација
 • Предавање на изворниот код (изворниот код)
 • Доживотна гаранција и одржување
 • Техничка поддршка 24 / 7
Премиум

Дизајн на веб-страница со висока класа

 • Веб-страница за воведување продавници, големи бизниси
 • Веб-страница за онлајн бизнис, вести, услуги, финансии, уникатна технологија, висока графика…
 • Ексклузивен дизајн на интерфејс на барање: неограничен број на скинови
 • Бесплатни дотерувања на кожата: до 5 пати
 • Напредно функционално програмирање на барање
 • Ефект на веб-страница: Напредно
 • Платформа за програмирање: Изборно
 • Интегрирана повеќеканална врска со трета страна
 • Бесплатен консалтинг за сеопфатни маркетинг решенија
 • Попусти на таксите за маркетинг услуги

Вклучени

 • Стандарден UI/UX дизајн – кориснички интерфејс и корисничко искуство
 • Стандардно одговорно – компатибилно со многу прелистувачи и уреди како што се компјутер, лаптопи, таблети, мобилни, подвижни,…
 • Оптимизирање на брзината на вчитување на страницата
 • Стандардно програмирање за оптимизација
 • Бесплатна SSL безбедност за првата година
 • Водич за администрација
 • Предавање на изворниот код (изворниот код)
 • Доживотна гаранција и одржување
 • Техничка поддршка 24 / 7

ЗОШТО ДИЗАЈН НА ВЕБ САЈТОТ ВО МИКО ТЕХ ИМА МНОГУ ЦЕНИ?

Дизајнот на веб-страниците оптимизиран според основните критериуми фокусирајќи се на вашите клиенти е целта кон која цели MID-MAN. Разбираме дека во која било индустрија од која било големина, има потреба од професионален и ефективен дизајн на веб-страници. Затоа, нашите услуги за веб дизајн ги задоволуваат сите клиенти по разумна цена.

ОДГОВАРАЊЕ НА ПРАШАЊА ПРИ ДИЗАЈНУВАЊЕ НА ВЕБ-САЈТОТ ВО MID-MAN

ВИЕ ПРАШУВАТЕ - ОДГОВОРИ СРЕДЕН ЧОВЕК
Дали треба да дознаете повеќе за услугите за дизајн на веб-страници на MID-MAN? Проверете ги одговорите подолу!

Веб-дизајнот или дизајнот на веб-страницата е едноставно работа на креирање веб-страница за поединец, компанија, бизнис или организација. Постојат два главни методи за веб дизајн: статичен веб дизајн и динамичен веб дизајн. За повеќе детали, видете ја статијата Што е дизајн на веб-страница?

Стандарден веб-дизајн на оптимизација е веб-локација со конфигурација и карактеристики што им овозможуваат на пребарувачите како Google, Yahoo и Bing... лесно да ја ползат и да ја разберат целата веб-локација. Погледнете ја деталната статија со повеќе од 3000 зборови за стандарден дизајн на веб-страница за оптимизација

Респонзивниот веб-дизајн е едноставно начин за поставување и изградба на компатибилни веб-локации и нивно прикажување на сите видови електронски уреди, како што се телефони, таблети, лаптопи, компјутери итн.. со која било резолуција, која било веб-рамка.

Во зависност од барањата и карактеристиките на секоја веб-локација, единицата за дизајн нуди различни трошоци за дизајн на веб-страници.

Времето за комплетирање на веб-локација ќе зависи од многу фактори како што се областа кон која се стремите веб-страницата, клиентите; распоред на размена со партнери, едноставен или сложен интерфејс; функционалност на веб-страницата и други карактеристики. Времето за дизајнирање на веб-страница во MID-MAN е обично од 3-4 недели, според размената со партнерите.

MID-MAN е посветен да има цел договор за заштита на интересите на партнерите, обезбедувајќи чесност, транспарентност и кредибилитет при соработката.