MID-MAN – AGENCY DESIGN SITUS WEB KOMITE UX/UI SYARAT STANDAR

Ngrancang situs web berkualitas ing Agensi Mid-Man. Nggawe lan ngembangake situs sing nggawa nilai lan efektifitas minangka tujuan sing dituju tim Mid-Man kanggo sampeyan. Mid-Man bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah nggayuh pelanggan liwat layanan, desain situs web, KREATIF - OPTIMISASI - STANDAR SEO - PROFESIONAL lan EFEKTIF.

Apa sampeyan mlebu tren utawa duwe komitmen kanggo ilang?

Ing jaman teknologi digital 4.0, bebarengan karo perkembangan Internet kanthi cepet, tren bisnis online utawa dodolan online wis nggawa efisiensi ekonomi kanggo akeh lini bisnis ing saindenging jagad. Kowe piye? Apa sampeyan ngrancang situs web lan melu ing pasar bisnis Internet?

Miturut laporan e-commerce Asia Tenggara 2019 dening Google, Temasek, lan Brain & Company, tingkat pertumbuhan rata-rata kanggo kabeh periode 2015-2025 e-commerce yaiku 29%. Kanthi tingkat wutah sing cepet, kesempatan kanggo sampeyan melu ing pasar bisnis online mbukak amba.

Miturut Asosiasi E-commerce (VECOM), ing taun 2019, udakara 42% bisnis duwe situs web, sing nganti 37% wis nampa pesenan liwat situs web kasebut. Ora mung pelanggan ritel, pelanggan sing bisnis pesen liwat akun situs web kanthi tarif nganti 44%. Iki nuduhake yen pangguna mboko sithik tuku barang ing situs web tinimbang tuku produk tradisional.

Adhedhasar owah-owahan ing prilaku tuku sajrone periode COVID, bisnis sing duwe situs web saiki duwe kauntungan kanggo saingan ing pasar Internet. Sampeyan bisa uga gugup babagan saingan karo pelopor, nanging uga olèh. Amarga adhedhasar apa sing wis ditindakake para pesaing, iki minangka kesempatan kanggo sampeyan sinau, ngalami, nggawe inovasi lan nggawe situs web sampeyan.

Miturut data, ing taun 2019, nganti 55% bisnis duwe produktivitas sing stabil, lan 26% nganggep situs web minangka alat sing paling migunani kanggo dodolan produk. Mula, sing pertama lan perlu saiki yaiku ngrancang situs web mung kanggo sampeyan. Mid-Man bakal ngancani sampeyan, nggawe desain situs web profesional, lan mbantu aktivitas bisnis sampeyan dipromosikan lan dikembangake.

MID-MAN bangga dadi unit desain situs web profesional kanthi pirang-pirang taun pengalaman multi-disiplin ing pasar Pemasaran. Kita bakal ngancani lan nyengkuyung sampeyan nggawe situs web sales sing EFEKTIF, BERKUALITAS, PRESTIGE, LAN PROFESIONAL. KEPUASAN sampeyan minangka TANGGUNG JAWAB kabeh TIM desain web ing MID-MAN.

Pasar iku medan perang. Situs web minangka basis, arsenal, lan papan kanggo informasi sampeyan. Yen sampeyan durung duwe basis situs web sing berkualitas, mula gawe saiki. Ing jaman transformasi digital sing padhet iki, duwe situs web ora cukup. Nduwe situs web lan, ngoperasikake kanthi efektif, mbantu nambah penghasilan minangka tujuan sing kudu dituju. Saliyane desain situs web sing menarik, sampeyan kudu menehi perhatian marang pengalaman pangguna. Amarga desain web kanthi proses tuku sing prasaja lan trep lan kawruh penting kanggo sampeyan "nutup pesenan" karo pelanggan kanthi luwih gampang, MID-MAN AGENCY kanthi ekosistem solusi pemasaran total bakal dadi jembatan kanggo mbantu sampeyan nyedhaki target pelanggan. ing pasar Internet.

Kanthi kekuwatan desain web, antarmuka standar, lan pengalaman pangguna, MID-MAN bangga dadi unit desain situs web QUALITY AND PRESTIGE sing unggul.

APA TEGESÉ WEBSITE ING BASA INGGRIS?

Situs web minangka saluran komunikasi lan alat bisnis utama saiki. Situs web kaya pasuryan sing makili sampeyan, bisnis, utawa organisasi sampeyan ing platform teknologi digital 4.0 IOT.

Sing penting, sajrone periode puncak wabah Covid-19, ekonomi ing saindenging jagad kena pengaruh banget. Akeh industri sing kena pengaruh langsung, kayata impor-ekspor, pariwisata, lan liya-liyane, nanging revenue saka belanja online liwat situs web. Akeh situs web bisnis lan kaca e-commerce B2C isih mundhak 20-30%, malah tambah akeh kanthi barang-barang penting lan peralatan medis. Iki nuduhake yen owah-owahan ing prilaku blanja pangguna mboko sithik pindhah menyang pasar online.

Kanthi transformasi digital lan peran kritis situs web saiki, ora ana alesan kanggo sampeyan ragu-ragu ngrancang situs web lan promosi merek sampeyan ing pasar Internet.

S E O

SEO standar

kacepetan

fitur

Aman

01
Desain situs web standar SEO

SEO standar desain web profesional nggampangake sampeyan ngoptimalake lan nyelehake produk lan layanan bisnis sampeyan ing telusuran TOP ing Google. Ing MID-MAN, situs web dirancang kanthi standar SEO wiwit wektu pambangunan situs web, dioptimalake saka kode sumber nganti fitur, OnPage lan OffPage, desain responsif, diamanake karo protokol SSL sing ramah mesin telusur. ..

Administrator

sambungan

UX / UI

Foundation

UX / UI

UX / UI

WEBSITE DESIGN FOUNDATION ING MID-MAN AGENCY

Ora kaya unit desain situs web liyane ing pasar saiki, MID-MAN ora mung ing basa utawa platform desain tartamtu. Tim teknik MID-MAN kanthi kemampuan lintas platform kanggo ngrancang WordPress, Laravel, React, React Native, Node JS… bakal ngrampungake kabeh syarat fitur desain situs web sampeyan.

KENAPA MID-MAN MILIH DESIGN SITUS MULTI-PLATFORM?

DESIGN SITUS WEB MULTI-INFORMASI

DESIGN WEBSITE INTERIOR

Furnitur dianggep minangka industri seni terapan. Mula, situs web desain interior kudu cocog karo estetika, atraktif, lan nuduhake gaya merek bisnis sampeyan. Nduwe situs web internal mbantu bisnis sampeyan ngunggahake merek lan nggayuh file pelanggan potensial sing akeh ing pasar Internet.

Saka IDEAS kanggo IMPLEMENTASI

LANGKAH kanggo nggawe situs web PROFESIONAL IN MID-MAN

MID-MAN, kanthi motto karya customer-centric, tansah ngarahake solusi dhukungan pelanggan ing aktivitas desain web. Kita duwe proses kerja sing gampang kanggo nglayani sampeyan kanthi profesional.

STEP 1

Ngerteni pelanggan

Staff berpengalaman MID-MAN ketemu karo pelanggan, ngrungokake gagasan desain, lan ngrembug fitur sing dikarepake ing desain web. Sawise konsultasi solusi lan fitur cocok kanggo tujuan lan kabutuhan, kita rencana desain.

STEP 2

Teken lan kerjasama

Kanggo njamin hak sampeyan, kita bebarengan nggawe dokumen legal. Salaman cilik nuduhake semangat gedhe. MID-MAN bakal dadi kanca, mbantu sampeyan mbangun solusi desain situs web sing bener lan ngunggahake merek sampeyan ing pasar.

STEP 3

desain

Adhedhasar ide sampeyan, tim desain situs web MID-MAN sing duwe pikiran kreatif lan responsif bakal nggawe desain situs web demo sing apik, menarik, lan standar UI / UX. Sawise sampeyan mriksa demo, tim desain bakal nggawe suntingan kanggo sampeyan ngrampungake desain sing rinci.

STEP 4

Coding

Saka desain sing kita duwe lan pengalaman akumulasi sajrone pirang-pirang taun kerja, tim programer bakal ngrancang pemrograman standar UX (pengalaman pangguna) lan ngleksanakake pemrograman web kanggo njamin fitur lengkap sing migunani lan trep kanggo situs web sampeyan.

STEP 5

Tes lan nyunting

Ing tahap iki, desain situs web sampeyan meh rampung. Nanging, kanggo nggawe produk sing paling apik lan mesthekake situs web bisa mlaku kanthi lancar lan efisien, tim teknis MID-MAN bakal mriksa lan kalibrasi sadurunge nindakake.

STEP 6

Penyerahan lengkap

Penyerahan lengkap minangka tanggung jawab kabeh tim MID-MAN. Tim MID-MAN bakal nuntun sampeyan karo admin web khusus lan wicaksana. Senajan proyek wis rampung, tim MID-MAN tansah siap ndhukung sampeyan ing operasi lan ngatur website.

Napa sampeyan kudu milih layanan desain situs web sing dibutuhake ing MID-MAN?

MID-MAN AGENCY duweni tim staf sing berpengalaman ing ngrancang situs web multi-industri. Kanthi macem-macem basa desain, kita nyukupi kabeh syarat sampeyan. Hubungi kita kanggo entuk desain situs web sing profesional lan efektif.

dhasar

Desain situs web dhasar

  • Situs web kanggo ngenalake individu, toko, lan bisnis menengah lan cilik
  • Situs web penjualan umum
  • Desain antarmuka eksklusif ing panyuwunan: 1 antarmuka homepage
  • Suntingan kulit gratis: nganti kaping 3
  • Pemrograman fungsional dhasar sing dikarepake
  • Efek situs web: Dasar
  • Platform Pemrograman: Opsional

Klebu

  • Desain UI / UX standar - Antarmuka Pangguna lan Pengalaman Pangguna
  • Responsif Standar - kompatibel karo akeh browser lan piranti kayata PC, laptop, tablet, lan seluler.
  • Ngoptimalake kacepetan loading kaca
  • Pemrograman SEO standar
  • Keamanan SSL gratis kanggo taun pisanan
  • Pedoman Administrasi
  • Penyerahan kode sumber (source code)
  • Garansi lan pangopènan seumur hidup
  • Dhukungan teknis 24 / 7
Premium

Desain situs web dhuwur

  • Situs web kanggo ngenalake toko, bisnis gedhe
  • Situs web kanggo bisnis online, warta, layanan, keuangan, teknologi unik, grafis dhuwur…
  • Desain antarmuka eksklusif sing dikarepake: Jumlah kulit tanpa wates
  • Tweak kulit gratis: Nganti kaping 5
  • Pemrograman fungsional lanjutan sing dikarepake
  • Efek situs web: Lanjut
  • Platform Pemrograman: Opsional
  • Sambungan multi-saluran terpadu karo pihak katelu
  • Konsultasi Solusi Pemasaran Komprehensif Gratis
  • Diskon ing biaya layanan Marketing

Klebu

  • Desain UI / UX standar - Antarmuka Pangguna lan Pengalaman Pangguna
  • Responsif Standar - kompatibel karo akeh browser lan piranti kayata PC, laptop, tablet, seluler, obah,…
  • Ngoptimalake kacepetan loading kaca
  • Pemrograman SEO standar
  • Keamanan SSL gratis kanggo taun pisanan
  • Pedoman Administrasi
  • Penyerahan kode sumber (source code)
  • Garansi lan pangopènan seumur hidup
  • Dhukungan teknis 24 / 7

KENAPA DESIGN SITUS WEB ING MIKO TECH NDUWE REG?

Desain situs web sing dioptimalake miturut kritéria inti sing fokus ing pelanggan yaiku tujuan sing dituju MID-MAN. Kita ngerti manawa ing industri apa wae ukurane, perlu kanggo desain situs web sing profesional lan efektif. Mulane, layanan desain web kita gawe marem kabeh pelanggan kanthi rega sing cukup.

NANGGALKE PITAKONAN NABILE DESIGING SITUS ING MID-MAN

KOWE TANYA - JAWABAN TENGAH
Perlu sinau luwih lengkap babagan layanan desain situs web MID-MAN? Gatekna wangsulan ing ngisor iki!

Desain web utawa desain situs web mung minangka karya nggawe situs web kanggo individu, perusahaan, bisnis, utawa organisasi. Ana rong cara utama kanggo desain Web: desain web statis lan desain web dinamis. Kanggo rincian liyane, waca artikel Apa desain situs web?

Desain web SEO standar yaiku situs web kanthi konfigurasi lan fitur sing ngidini mesin telusur kayata Google, Yahoo, lan Bing… bisa nyusup lan ngerti kabeh situs web kanthi gampang. Deleng artikel rinci babagan luwih saka 3000 tembung babagan desain situs web standar SEO

Desain web responsif mung minangka cara kanggo nyiyapake lan mbangun situs web sing kompatibel lan nampilake ing kabeh jinis piranti elektronik, kayata telpon, tablet, laptop, PC, lsp... kanthi resolusi apa wae, pigura web apa wae.

Gumantung ing syarat lan fitur saben situs web, unit desain nawakake biaya desain situs web sing beda.

Wektu kanggo ngrampungake situs web bakal gumantung ing akeh faktor kayata area situs web sing dituju, pelanggan; tata letak exchange karo partners, antarmuka prasaja utawa Komplek; fungsi situs web, lan fitur liyane. Wektu kanggo ngrancang situs web ing MID-MAN biasane saka 3-4 minggu, miturut ijol-ijolan karo mitra.

MID-MAN setya duwe kontrak kabeh kanggo nglindhungi kepentingan mitra, njamin kejujuran, transparansi, lan kredibilitas nalika kerja sama.